Folding Invitation cards

December 30, 2012


Light Green Customized Laser


Price: Starting at $12.00

Product Options

Color paper:

Quantity:
* Whole number only


Product Description

Our 6x6 Petal Fold, also known as a Pochette or a Bloom, give an elegant yet simple presentation to your invitation or announcement. They can be folded multiple ways, click the link on the right to see some example instructions.

  • Size: 6" x 6"
  • Sold In: 25 Packs
  • Petal Folds are sold unfolded.

Product Reviews

(2 Ratings, 2 Reviews) Average Rating:
Beautiful invitations

Karen Burgess

I love the petal fold...the birthday invitations turned out beautiful!!! My client absolutely loved the finished product. I was extremely impressed with the customer service I received, I was pleased with the overall quality of the product, and shipping was super fast.

Jax

(Unknown) 6/6/2010 9:20 PM

This one of your most elegant products. I ordered it to do birthday invitations for one of my most picky clients, and she loved them. I have become a fan of cards and pockets so much, that you are fast becoming a sole source.

See also:
  • sky customer servise
  • A picture is worth a thousand words to my Facebook followers. That is why I always update my Facebook page regularly so the Facebook followers can see my recent posts.
  • Ha az Ön hálószobájában is a leghangsúlyosabb elem a franciaágy , akkor a legjobb helyen keres. Különböző méretű és kivitelű franciaágyaink között mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet. Legyen az szivacsos vagy rugós, ortopéd kivitelű, klasszikus vagy modern, esetleg prémium minőségű.
  • A körbetámlás gyerekágy nem csak éjszaka nyújt nagy szolgálatot és kíméli meg a rajta fekvőt a földre eséstől, de a jól határolt oldalai bizony segítenek, hogy a játékok, szerszámok mindig maradéktalanul meglegyenek játék vagy kreatívkodás után is Nézze meg itt. Legyen a gyermeknek saját tere, vára, ahol a képzeletét szárnyalni hagyhatja, vagy akár kiélheti, megmutathaja kreatív oldalát is.
Source: www.cardsandpockets.com

RELATED VIDEO
Triangle Tri-Fold Card
Triangle Tri-Fold Card
Paper Folded Butterfly (card-making-magic.com)
Paper Folded Butterfly (card-making-magic.com)
How To Create a Pocket Card Invitation
How To Create a Pocket Card Invitation
RELATED FACTS
Share this Post